COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Josep Lluís Florensa nou advocat dels serveis jurídics de la FEPOL 
 

Els canvis als serveis jurídics del Departament d'Interior en els darrers mesos han suscitat molta discussió en el si del Consell de Policia i també al Parlament de Catalunya amb relació a la defensa jurídica dels membres del Cos de Mossos d'Esquadra i en especial de totes aquelles situacions on les persones resultaven ferides en l'exercici de les seves funcions. 

Des de la nostra organització sindical sempre hem defensat que ha de ser el mateix Departament d'Interior qui vetlli pels interessos jurídics dels membres del Cos de Mossos i especialment quan es vulneren drets com la integritat física amb resultat de lesions als mossos i mosses. 

Aquests canvis al nostre entendre han debilitat l'estructura d'aquests serveis jurídics deixant al marge a professionals de gran recorregut i de reconegut prestigi en la defensa dels interessos dels membres del CME com els lletrats Josep Lluís Florensa i Lluís Conesa.

La nostra premissa sempre és i serà oferir la millor assistència jurídica a la nostra afiliació i sent fidels als nostres valors com a organització des del SEIME i la  Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL)  us volem anunciar que les nostres organitzacions sindicals han decidit incorporar dins dels seus serveis jurídics al qui fins avui ha estat el Responsable dels Afers Penals del Departament d’Interior, Josep Lluis Florensa.

Magistrat Suprem de l’Audiència Provincial de Barcelona i advocat de reconegut prestigi amb prop de 30 anys d’experiència professional, Florensa ha acabat essent el màxim referent en la defensa penal de les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

Amb aquesta nova incorporació,  incrementem el múscul dels nostres serveis jurídics i garantim encara més, una millor defensa penal per totes les seves afiliades i de tots els seus afiliats, assegurant la millor de les defenses que els nostres afiliats poden arribar a tenir.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem donar la benvinguda a Josep Lluís Florensa de qui sabem del cert que continuarà defensant els interessos del cos de mossos d’esquadra en general, però de la nostra afiliació en particular.
 

Consell Executiu del SEIME                      
26-07-2022               
NÚMERO DE COMUNICAT:83/22 
DATA:26 de Juliol de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto