ACCIÓ SINDICAL 
25  Maig, 2023
  Veient que les negociacions s’han reprès i que el Departament d’Interior s’ha obert a prioritzar les mesures de caire econòmic, com a mostra de la confiança reclamada, considerem oportú desconvocar i ajornar la manifestació prevista pel proper dissabte 27 de maig a les 19:00 hores.  
 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
24  Maig, 2023
Reunió amb el Cap i el Sots Cap de la SCC i SAUC.        
ACCIÓ SINDICAL 
23  Maig, 2023
          El Departament d’Interior convoca una reunió de negociació a dos dies de la manifestació del 27-M  
22  Maig, 2023
  Trobareu a la part privada de la web les modificacions (addenda) que hem introduït en els temaris d'oposició arran de la comunicació dels tribunals qualificadors.      
21  Maig, 2023
  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
19  Maig, 2023
Avui, ens hem reunit amb els responsables de la Comissaria General d’Informació, el servei d’administració i els sindicats com a representants de la part social. Us traslladem els punts més rellevants.                  
PROMOCIÓ INTERNA 
19  Maig, 2023
        
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
18  Maig, 2023
  En data 17 de maig la nostra organització sindical es va reunir al Complex Central amb els comandaments de la Comissaria General d’Investigació, els representants de l’administració i la resta d'organitzacions sindicals.            
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
16  Maig, 2023
El passat 10 de maig vàrem celebrar la reunió regional entre els caps de la regió policial metropolitana de Barcelona, els serveis d’administració i les organitzacions sindicals. Us traslladem els punts més rellevants.           
15  Maig, 2023
Malauradament, ahir ens va deixar el nostre company Juanjo V. Des del SEIME donem tot el suport a la seva família, amics i company/es.    
ALTRES 
12  Maig, 2023
    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
12  Maig, 2023
         
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
12  Maig, 2023
       
COMUNICATS 
9  Maig, 2023
Des del Seime-Fepol considerem que la previsió d'exàmens dificulta la compatibilitat de la realització de les proves amb la conciliació familiar, afectant també la planificació de les vacances (amb especial afectació si són a l'estranger) o la dificultat de planificar una operació que comporti una recuperació en l'àmbit físic. I és que, amb tan poc marge de previsió i amb les vacances ja assignades, aquesta previsió d’exàmens farà que persones que volien participar-hi hauran de decidir si es presenten (i anul·len les vacances ja pagades) o, per contra, no es presenten (perdent els diners que ja han pagat).      
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
3  Maig, 2023
Dimarts passat, el Consell Executiu del Seime ens vàrem reunir amb el Director General de la Policia, la Sotsdirectora de Recursos Humans i la Secretaria General del Departament d'Interior per tal d'avançar en la consolidació al Grup B de l'escala intermèdia.                 
2  Maig, 2023
   Tal com vàrem informar ahir, després de les reunions dels tribunals qualificadors us traslladem la previsió de calendari de les oposicions de promoció interna.       
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
2  Maig, 2023
Avui ha tingut lloc la reunió del grup de promoció i provisió. Us en fem un resum.         
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
1  Maig, 2023
Aquestes son les qüestions que, des de les organitzacions signants del document, defensarem en la Mesa de negociació que tenim oberta amb el Govern de Catalunya.       
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, SEGONA ACTIVITAT 
24  Abril, 2023
Us fem un resum dels punts que es varen tractar el passat 18 d'abril a la Comissió Permanent de Segona Activitat.              
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
17  Abril, 2023
      Us informem dels punts més rellevats tractats durant la segona sessió del Consell de la Policia del 29 de març.         
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
13  Abril, 2023
       El departament d'interior es veu obligat, via serveis jurídics de FEPOL, a reconèixer la petició feta el desembre de 2021, per desenvolupar les funcions de Cap d'Unitat de la categoria de sotsinspector/a d'un sergent afiliat al SEIME.     
FORMACIÓ I TEMARIS 
5  Abril, 2023
Ja podeu descarregar (a l'espera de les bases finals) el temari de la convocatòria de Sotsinspector/a d'enguany a la part privada de la nostra web. Per descarregar-lo només us heu de registrar (en cas de no haver-ho fet amb anterioritat) i accedir a la carpeta Temaris. Enllaç: https://seime.cat/zonaAfiliatsSEIME/                   
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies