COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
26  Juliol, 2022
Els serveis jurídics de la FEPOL incorporen dins dels seus serveis jurídics el màxim referent en la defensa penal dels membres del Cos de Mossos d'Esquadra.                     
 
PROMOCIÓ INTERNA 
8  Agost, 2022
Podeu trobar les llistes a la part privada de la nostra web.        
ALTRES 
5  Agost, 2022
Obert el procés d’assignació de dependències operatives per la destinació USC genèrica BCN de les categories de mosso/a, caporal/a i sergent/a i publicades les bases i l’annex . El termini de registre de preferències és fins el 24 d’agost de 2022. Podeu trobar les bases a la part privada de la nostra web , a la carpeta "Concurs General 2022".     
 
COMUNICATS 
29  Juliol, 2022
Després de l'última reunió del grup de treball sobre promoció i provisió del passat 21 de juliol, l'administració ha publicat la Instrucció 6/2022, de 26 de juliol, sobre la provisió temporal de llocs de treball del cos de Mossos d'Esquadra.       
COMUNICATS 
29  Juliol, 2022
Podeu trobar les llistes dels destins assignats del CG d'enguany a la part privada de la nostra web.   
FORMACIÓ I TEMARIS, PROMOCIÓ INTERNA 
26  Juliol, 2022
Segons el cronograma de concursos de promoció que ha fet públic la Direcció General de la Policia, aquest mes de desembre, està previst que es publiquin les bases del proper concurs de promoció a la categoria de Sotsinspector/a del Cos de Mossos d’Esquadra. Formació prèvia basada en el temari de 2021.  
25  Juliol, 2022
      
COMUNICATS 
20  Juliol, 2022
   Després que des del 2013 portés aturat aquest Grup de Treball ahir es va fer la primera reunió per reiniciar la seva activitat en recerca i prevenció de la salut mental de les persones membres del cos de mossos d'esquadra      
FORMACIÓ I TEMARIS 
6  Juliol, 2022
Ja podeu descarregar el temari d'inspector i d'intendent de la convocatòria en curs a la part privada de la nostra web.     
COMUNICATS 
4  Juliol, 2022
A la reunió s'ha presentat el projecte de Decret que la Prefectura actual vol implantar quan s'aprovi el nou decret, la qual cosa podria produir-se a partir del proper mes d'octubre/novembre.        
FORMACIÓ I TEMARIS 
30  Juny, 2022
      Aprofita aquest estiu per obtenir el nivell superior.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
27  Juny, 2022
El passat dijous 23 de juny es va realitzar la subcomissió de materials i equipaments, us fem un resum dels punts més destacats.       
ALTRES 
22  Juny, 2022
Publicades avui a la intranet en relació amb el concurs general, per a la provisió de llocs de treball de les categories sergent (300/22) i sotsinspector (400/22) -La llista definitiva de persones admeses i excloses a la convocatòria amb indicació dels motius d’exclusió. -La llista definitiva de la preferència dels llocs de treball de les persones participants. -La llista provisional de valoració de mèrits de la fase de concurs.   
COMUNICATS 
21  Juny, 2022
  Resum dels punts tractats a la reunió entre les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra i els comandaments de la Comissaria General d'Investigació Criminal.   
17  Juny, 2022
     Les qüestions que s'exposen en el comunicat son les que han estat tractades en el darrer CSSL del cos de mossos d'esquadra.  
ACCIÓ SINDICAL 
17  Juny, 2022
   El passat 14 de juny vàrem celebrar la reunió entre les organitzacions sindicals representatives, els Caps de la Regió Policial i els representants de l'administració. Us en traslladem els punts més importants.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
16  Juny, 2022
            Aquest passat dimecres 15 de juny hem tingut la reunió regional amb el Cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, serveis administratius i representants sindicals. Us fem un resum dels punts més destacats. 
14  Juny, 2022
    Us fem un resum dels únics punts que es van tractar divendres passat a la reunió de la comissió permanent de seguiment de segona activitat (COPSA) 
PROMOCIÓ INTERNA 
14  Juny, 2022
      Publicada al DOGC resolució INT/1801/2022, de 8 de juny, de convocatòria, mitjançant concurs oposició lliure, per cobrir 24 places de la categoria d'inspector/a de l'escala executiva del cos de Mossos d'Esquadra.     
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
13  Juny, 2022
 Us traslladem els punts més importants de la reunió amb la Comissaria General d’Informació del 7 de juny del 2022.    
COMUNICATS 
9  Juny, 2022
     Publicada a la intranet del CME la informació sobre la realització dels exàmens de salut laboral 2022 i l’accés al procediment de citació  
 
a les xarxes (segueix-nos)
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto