COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
17  Maig, 2022
          Les qüestions que s'exposen en el comunicat son les que han estat tractades en el darrer CSSL del cos de mossos d'esquadra.  
 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Maig, 2022
La Federació de Professionals de la Seguretat Pública ha inaugurat el seu centre de formació integral a Barcelona.        
COMUNICATS, PROMOCIÓ INTERNA 
9  Maig, 2022
A data 9 de maig del 2022 s'ha reunit el grup de treball de promoció i provisió. Us en traslladem els punts més rellevants.    
5  Maig, 2022
    Avui al palauet del carrer Iradier de Barcelona ha tingut lloc l'acte de constitució de la Fundació Mossos d'Esquadra amb la signatura de l'acta fundacional per part dels patrons. Amb aquest acte formal la Fundació del CME inicia el seu camí amb la realització de la primera reunió del patronat.      
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
4  Maig, 2022
   Després que la Mesa General de la Funció Pública acordés una ampliació de de drets per al personal funcionari de la Generalitat de Catalunya, ahir es va debatre la seva aplicació per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra, en el Grup de Treball d'horaris i conciliació del cos de mossos d'esquadra           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
20  Abril, 2022
     Resum dels punts tractats durant la segona sessió del Consell de la Policia                       
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
19  Abril, 2022
  Després de 21 anys reivindicant-la, el proper 5 de maig està prevista la constitució de la Fundació del cos de mossos d'esquadra. Una Fundació que suposarà una eina estratègica i molt important pel servei de seguretat pública i la protecció de les persones membres del cos de mossos d'esquadra i de les seves famílies.      
COMUNICATS 
11  Abril, 2022
    Us informen que avui hem tingut sessió extraordinària del Consell de la Policia, com a únic punt el punt 9 de l'ordre del dia de la sessió 138/22 "informació sobre l'acord de nocturnitat, vals de roba, comandaments i mesures per l'escala de suport del CME signat el 3 de març de 2022".  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
6  Abril, 2022
Resum dels punts tractats a la darrera reunió entre els comandaments regional, el servei d'administració regional i les organiztacions sindicals representatives.            
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
6  Abril, 2022
    El passat 4 d'abril, les organitzacions sindicals representatives ens hem reunit amb els comandaments caps de la regió policial metropolitana nord i els serveis d'administració regional.  
FORMACIÓ I TEMARIS 
5  Abril, 2022
         
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Abril, 2022
El TSJC dona la raó als serveis jurídics de la FEPOL i contradiu la posició de l'Administració la qual pretenia reconèixer els drets dels TSnP des de la data d'inici de les seves tasques i no amb caràcter retroactiu des de la seva petició.        
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
1  Abril, 2022
         En data de 8 de febrer es va aprovar l'Acord de Govern que recupera el complement de productivitat. Amb aquest comunicat us traslladem els punts més rellevants a tenir en compte    
COMUNICATS 
1  Abril, 2022
   El passat dia 24 de març es van publicar les noves instruccions 1/2022 i 2/2022, reguladores de les vacances i dels permisos per assumptes personals.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
30  Març, 2022
      Resum dels punts tractats durant la primera sessió del Consell de la Policia          
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, SEGONA ACTIVITAT 
29  Març, 2022
    Sessió extraordinària de la COPSA amb un únic punt en l'ordre del dia: Proposta en relació al lloc de treball de TSNP assignat en casos amb dificultats excepcionals.                
23  Març, 2022
        El Seime Fepol posa a disposició de la seva afiliació, els seus serveis jurídics per efectuar la reclamació contra trenta-quatre (34) marques de vehicles que, segons l Comissió Nacional dels Mercats i la Competència havien constituït un càrtel pel control del mercat.  
22  Març, 2022
     
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
22  Març, 2022
     Vídeo commemoratiu per la celebració de la jubilació anticipada per a les persones membres del Cos de Mossos d'Esquadra  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
22  Març, 2022
Divendres passat es va reunir  el grup de treball d'horaris i conciliació familiar. Us traslladem el resum dels punts més importants. 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
21  Març, 2022
Us traslladem els punts més importants de la reunió amb la Comissaria General d’Informació del 15 de març de 2022               
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
18  Març, 2022
 La FEPOL organitza avui el primer acte de jubilació de cos de mossos d'esquadra on reconeixerà la tasca desenvolupada per totes aquelles companyes i tots aquells companys que passen a gaudir enguany, del dret assolit recentment.      
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, SEGONA ACTIVITAT 
15  Març, 2022
Us traslladem els punts més importants de la Comissió Permanent de Segona Activitat del 11 de març de 2022          
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
15  Març, 2022
Sense haver passat ni tant sols pel Consell de la Policia, les organitzacions sindicals del cos de mossos d'esquadra hem vist com s'ha modificat la Llei 10/1994 (la nostra llei) i ha quedat derogada la figura de la dispensa de grau, sense la qual es deixa sense la possibilitat de seguir promocionant una part important del col·lectiu.                           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Març, 2022
Des de la nostra organització sindical us traslladem les novetats i les qüestions tractades en la reunió realitzada avui 10 de març.        
 
a les xarxes (segueix-nos)
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto