ALTRES 
22  Juny, 2022
Publicades avui a la intranet en relació amb el concurs general, per a la provisió de llocs de treball de les categories sergent (300/22) i sotsinspector (400/22) -La llista definitiva de persones admeses i excloses a la convocatòria amb indicació dels motius d’exclusió. -La llista definitiva de la preferència dels llocs de treball de les persones participants. -La llista provisional de valoració de mèrits de la fase de concurs.   
COMUNICATS 
21  Juny, 2022
  Resum dels punts tractats a la reunió entre les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra i els comandaments de la Comissaria General d'Investigació Criminal.   
17  Juny, 2022
     Les qüestions que s'exposen en el comunicat son les que han estat tractades en el darrer CSSL del cos de mossos d'esquadra.  
ACCIÓ SINDICAL 
17  Juny, 2022
   El passat 14 de juny vàrem celebrar la reunió entre les organitzacions sindicals representatives, els Caps de la Regió Policial i els representants de l'administració. Us en traslladem els punts més importants.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
16  Juny, 2022
            Aquest passat dimecres 15 de juny hem tingut la reunió regional amb el Cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, serveis administratius i representants sindicals. Us fem un resum dels punts més destacats. 
14  Juny, 2022
    Us fem un resum dels únics punts que es van tractar divendres passat a la reunió de la comissió permanent de seguiment de segona activitat (COPSA) 
PROMOCIÓ INTERNA 
14  Juny, 2022
      Publicada al DOGC resolució INT/1801/2022, de 8 de juny, de convocatòria, mitjançant concurs oposició lliure, per cobrir 24 places de la categoria d'inspector/a de l'escala executiva del cos de Mossos d'Esquadra.     
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
13  Juny, 2022
 Us traslladem els punts més importants de la reunió amb la Comissaria General d’Informació del 7 de juny del 2022.    
COMUNICATS 
9  Juny, 2022
     Publicada a la intranet del CME la informació sobre la realització dels exàmens de salut laboral 2022 i l’accés al procediment de citació  
7  Juny, 2022
 El nostre més sentit condol a familiars, amics i companys/es del Sergent Moisès, destinat a l'Abp de Sarrià. Descansa en pau company.           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
6  Juny, 2022
             Resum de la reunió entre els Comandament de la Comissaria General de Mobilitat i les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra .  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
4  Juny, 2022
El  dimecres 1 de juny vàrem celebrar la reunió entre les organitzacions sindicals representatives, els Caps de la Regió Policial i els representants de l'administració. Us en traslladem els punts més importants.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
2  Juny, 2022
        Després de les explicacions que el Departament d'Interior ha donat avui respecte els casos d'abusos sexuals i la gestió feta, la nostra organització sindical corrobora que el Protocol contra l'Assetjament Sexual i la seva aplicació han fallat absolutament.                 
1  Juny, 2022
    Us fem un resum dels punts tractats a la reunió que es va dur a terme al Complex Central.   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
24  Maig, 2022
        El passat 28 de març vàrem tenir una breu reunió amb la Subdirectora general de recursos humans i la Intendenta cap de la CGTS.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
24  Maig, 2022
                      Des que s'hagi derogat l'article 25bis (dispensa de titulació), l'Administració ha modificat el criteri per presentar-se a convocatòries d'ascens per a categories que es troben dins la mateixa escala.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
23  Maig, 2022
              
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
17  Maig, 2022
          Les qüestions que s'exposen en el comunicat son les que han estat tractades en el darrer CSSL del cos de mossos d'esquadra.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Maig, 2022
La Federació de Professionals de la Seguretat Pública ha inaugurat el seu centre de formació integral a Barcelona.         
COMUNICATS, PROMOCIÓ INTERNA 
9  Maig, 2022
A data 9 de maig del 2022 s'ha reunit el grup de treball de promoció i provisió. Us en traslladem els punts més rellevants.     
5  Maig, 2022
    Avui al palauet del carrer Iradier de Barcelona ha tingut lloc l'acte de constitució de la Fundació Mossos d'Esquadra amb la signatura de l'acta fundacional per part dels patrons. Amb aquest acte formal la Fundació del CME inicia el seu camí amb la realització de la primera reunió del patronat.        
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
4  Maig, 2022
   Després que la Mesa General de la Funció Pública acordés una ampliació de de drets per al personal funcionari de la Generalitat de Catalunya, ahir es va debatre la seva aplicació per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra, en el Grup de Treball d'horaris i conciliació del cos de mossos d'esquadra            
 
a les xarxes (segueix-nos)
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto