Constitució Fundació Mossos d'Esquadra 
 
Acte de constitució de la Fundació Mossos d'Esquadra amb la signatura de l'acta fundacional per part dels patrons.
Amb aquest acte formal la Fundació del CME inicia el seu camí amb la realització de la primera reunió del patronat.
L'acte de constitució ha estat presidit per l'Hble. conseller d'Interior Sr. Joan Ignasi Elena, el secretari del departament d'interior Sr. Oriol Amorós i March, juntament amb les persones que formen part del patronat de la fundació, com a president director general de la Policia Sr. Pere Ferrer Sastre, com a vicepresident comissari en cap del CME Sr. Josep Maria Estela Ribes, president de l'associació d'amics de la policia de la generalitat, representant de la dgph subdirectora general de recursos humans, representants de la Comissaria Gral. de relacions institucionals, caps de les comissaries superiors de coordinació territorial i central superior, membres dels sindicats representatius, membres de l'associació d'amics de la policia (AAPG) i membres en representació de la societat civil.
La primera reunió del patronat ha aprovat el pla de viabilitat per als anys 2022 i 2023, les primeres necessitats formals i com a primeres accions a curt termini ha estat proposat, fer els treballs per identificar i contactar amb els orfes fills de membres del cos menors de 18 anys, per fer un seguiment i oferiment de les cobertures socials i econòmiques.
Us recordem que el finançament de la fundació es fa mitjançant les donacions privades, l'aportació dels membres fundadors AAPG, finançament propi i aportacions dels benefactors ( membres del CME).
Us deixem l’enllaç de la fundació, https://fundaciomossos.cat/
 
NÚMERO DE COMUNICAT:41 
DATA:5 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto