COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Subcomissió de materials i equipament de 29/09/2022 
 

Us fem un resum dels punts tractats durant la reunió de la subcomissió de materials i equipaments.
 


1. Nova Uniformitat.

El lliurament del gruix del nou vestuari d'usc està previst entre els mesos de desembre i gener de 2023.
Arribarà a cada ABP, en tres paquets (gorra, pantalons) (camises) (jaquetes).
Posteriorment, s'informarà del dia que s'ha d'utilitzar.

2. Vehicles.

Se'ns informa de la nefasta situació del mercat actual per la licitació dels vehicles.
La manca de components i accessoris a escala mundial ha fet encarir de forma substancial el valor dels vehicles i de retruc els terminis d'entrega que poden oscil·lar entre 8 i 12 mesos.
Per aquest fet, de les quatre licitacions (2 vehicles elèctrics, 283 de paisà, 150 per trànsit i 4x4, més uns 50 especials, Canina, Tedax, etc.) només s'ha licitat els vehicles de paisà, restant les altres tres licitacions desertes.
Es pretén tornar a licitar de cara al 2023 en dues tongades els vehicles que no s'han pogut licitar durant el 2022.

Des del SEIME-FEPOL es demana que es facin millores en les safates de les tabletes dels vehicles d'USC i la millora en els llums prioritaris dels vehicles de paisà. També, que es restudií , la distribució dels vehicles existents.

3. Magatzem Nous Barris i recollida de marihuana.

Se'ns informa que el magatzem està finalitzat i que resta per definir per part de prefectura el seu funcionament.
Es volen fer proves d'assecatge per comprovar el seu volum a l'hora d'emmagatzemar la marihuana.
La gestió del magatzem es portarà des d'ARSET.

També s'informa que al Complex Central es disposa de tres furgonetes per fer el trasllat i recollida de la marihuana. Aquests vehicles restaran a disposició de tot el territori.

Respecte a la contractació d'empreses per la recollida, se'ns manifesta la dificultat de la seva contractació. No hi ha empreses amb la suficient dimensió per fer-se càrrec d'aquest tipus de feines. Les poques que estan disposades no tenen capacitat per moure's pel territori.

Des del SEIME presentem un escrit sobre la licitació que ha de sortir per empreses que facin la recollida, ja que creiem que fer aquesta contractació per recollides per sobre de 1500 plantes, no compleix amb la feina i el volum de plantes comissades per les unitats d'investigació arreu del territori.

4. Armilles

Durant 2024 es preveu la substitució de 13500 unitats. En cas que alguna persona treballadora necessiti, ja sigui per deteriorament i qualsevol altre causa, la substitució s'ha d'adreçar a la Unitat Central d'Armes.

Un cop més, se'ns diu que a les unitats de paisà NO se'ls facilitarà funda d'armilla, ja que disposen d'una jaqueta paravents.

5. Millores en el cavallet de les motocicletes espiell.

Les motocicletes no han estat adquirits per la Divisió Tècnica, han estat comprats per la DGT. En conseqüència, no es van tenir en compte alguns criteris, com és el cas del cavallet. Des de la DT es mirarà de resoldre aquest tema.

6. Cascs Trànsit.

Se'ns facilitarà les certificacions dels cascs revisats uns 200 aproximadament. Per norma, es considera que la vida útil d'un casc és de set anys.
També s'està preparant la licitació de 1300 unitats per USC i Trànsit. Aquest es licitaran amb la nova normativa ECE 22.06. Sempre que hi hagi publica concurrència, ja que no hi ha masses empreses que hagin fet l'homologació segons aquesta normativa.

7. Nou hangar de Sabadell.

Les obres han finalitzat i estan pendent de la seva recepció per part d'AENA.
Els manca la fibra que s'instal·larà ben aviat.

8. Cascs i Escuts per USC.

Es tenen en estoc i es farà el repartiment a les ABP de dos equips més per cada centre de treball.

9. Vestuari ARRO i BRIMO.

Arran de l'escrit presentat per SAP en data de 04/08/2022 amb núm. de registre 9015-1605966/2022. Se'ns diu que s'estudiarà amb aquestes unitats nous tipus de vestuari per tal de millorar en comoditat i benestar.

Consell executiu del SEIME
30 de setembre de 2022                             
NÚMERO DE COMUNICAT:96/2022 
DATA:29 de Setembre de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies