COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
Nova visita a Madrid per traballar la jubilació anticipada del cos de Mossos d'esquadra 
El SEIME juntament amb el SAP ens vam reunir ahir amb la Directora general de Treball del Ministeri de Treball i Economia Social.  
 

El motiu de la reunió és el de continuar treballant per impulsar i saber a hores d'ara com està l'expedient obert sobre la jubilació anticipada per al cos de Mossos d'Esquadra igual que ja tenen regulat les policies locals i l'Ertzaina.

En aquesta nova reunió, malgrat reconèixer que el nostre expedient portava aturat des de finals del 2018, han manifestat la intenció de la Secretaria de Estado de Empleo de tirar-lo endavant i poder-lo finalitzar.

A hores d'ara cal que l'expedient obert es pugui tancar de forma favorable i l'expedient retorni a la Direcció general d'Ordenació de la Seguretat Social.

En aquest sentit som conscient de la voluntat política necessària i imprescindible per aprovar aquesta qüestió, motiu pel qual i aprofitant el viatge a Madrid, hem fet els contactes pertinents amb diferents Grups Parlamentaris al Congrés dels Diputats.

Des del SEIME volem instar a tots els actors implicats en aquesta reivindicació, de la necessitat de treballar conjuntament per assolir un dret que en cas de no assolir-se (tal com així ja ens va reconèixer per escrit la mateixa Inspecció de Treball de la Seguretat Social) suposaria un greuge comparatiu que conculcaria fins i tot, l'article 14 de la Constitució Espanyola.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME. 17/03/2021   
NÚMERO DE COMUNICAT:15/2021 
DATA:18 de Març de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto