COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió Comissaria General Investigació Criminal 19/09/2022 
 
En data 19 de setembre la nostra organització sindical es va reunior al Complex Central amb els comandaments de la Comissaria General d’Investigació, els representants de l’administració i la resta d'organitzacions sindicals.
Van tractar molts temes dels quals destaquem els que tenen més afectació a l'escala intermèdia
Primer.- Canvis d'estructura de DPC
El Cap de Divisió de la DPC ens va informar que a l'espera del canvi del nou Decret d'estructura se estan implantant unes accions que passen per un reforç de personal tant des de la vessant policial com la vessant de suport.
Segon.- Ocupació actual de les AI, DIC i UI.
La resposta de la Comissaria General Tècnica es que la previsió que tenen es no perdre enlloc cobertura i que en cas que es detectés alguna mancança es procedirà a realitzar oferiments per cobrir necessitats.
Tercer.- Estat del parc mòbil.
Ens emplacen ha adreçar aquesta qüestió a la comissió de material tot i que informen que hi ha previsió de licitació de 484 vehicles durant el 1r semestre de 2023.
Quart.- Pagament val de roba.
El pagament està pendent de la signatura d’intervenció i en el moment que es faci s’abonarà.
Cinquè.- Situació laboral GNP i regulació de les guàrdies al territori.
Des de la nostra organització sindical sempre hem considerat que la regulació de les GNP ha quedat obsoleta i que es necessari donar una volta i trobar un altre sistema per deixar d'acumular quantitats ingents d'hores, especialment els comandaments de l'escala intermèdia. Respecte a la regulació de les guardies continuem en la mateixa situació que la darrera reunió i no hi ha previsió de canvis. 
Sisè-  Compensació dels equips de treball conjunt (Instrucció).
Tot i que es una qüestió que s'ha plantejat de forma reiterada en altres reunions i s'havia arribat a un acord per comissionar temporament els efectius de nivell 2 a nivell 3 en investigacions feixuges que s'allargen en el temps no s'ha arribat a materialitzar per al moment.
Seté.- Instrucció de vacances per especialitat.
La direcció de la CGIC ens ha informat que tenen un equip de treball per intentar resoldre aquesta qüestió i que resta pendent de l'aprovació de Prefectura. Des de la nostra organització sindical considerem oportú que aquesta modifiicació de la instrucció de vacances ja es pugui aplicar en l'exercici 2023.
Com podeu veure els canvis a l'espera del nou decrect d'estructura es succeixen molt a poc a poc.

Consell executiu del SEIME
     
                                    
NÚMERO DE COMUNICAT:93/2022 
DATA:22 de Setembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto