COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional de la RPMS 
 
Aquest passat dimecres 15 de juny hem tingut la reunió regional amb el Cap de la Regió, serveis administratius i representants sindicals. Us fem un resum dels punts més destacats:

ASA i ARRO
Tan bon punt hi hagi el trasllat a les noves instal·lacions de l’aeroport, els Companys de l’ARRO hi aniran immediatament juntament amb els efectius d’ASA. No obstant això, no tenim data de quan es farà efectiu aquest trasllat i restem a l’espera de conèixer-lo. 

PLA D’ESTIU
Els voluntaris que aniran al pla d’estiu treballaran del 27/06 al 04/09 i un cop recalculat els agents necessaris, s’ha decidit que el 06/07 s’hi sumaran 35 agents més de pràctiques a donar-hi suport.

INVESTIGACIONS BÀSIQUES
Un cop finalitzat el concurs i ja amb els números finals a les UIs, els caps de la Regió s’han compromès a fer un estudi de totes les unitats d’investigació bàsica per intentar cobrir els destins on manquen efectius i inclús, depenent de la càrrega de feina, es plantejarien canviar les RLTs i augmentar-les.

GUÀRDIES DE LES ABPS
Des del SEIME hem demanat a la Regió que si la figura de Garraf-3 (tot i les seves limitacions) està sent un fet consumat, es podria informar a les diferents ABPs quan Garraf-3 donarà cobertura les 48 hores del cap de setmana i encara que sigui en fets puntuals (fins a una solució definitiva) poder alliberar d’algunes guàrdies a aquests comandaments de l’escala intermèdia.
Aquesta proposta ha tingut una bona acollida per part del Cap de la Regió i ha manifestat que l’estudiaran.
 
MANCA DE CAPS DE L’ESCALA INTERMÈDIA
Ens informen que el lloc de Cap de CD de Castelldefels és singular i no es pot deixar descobert com en altres ABPs (Caps d’USC , Sotscaps d’ABP…) i, per tant, si l’actual Cap marxa, es cobrirà la plaça.
De totes maneres són conscients de les mancances de Caps d’UI, Caps d’OAC i d’altres, de les diferents parts de la Regió i els Caps expressen la seva voluntat d’arreglar-ho buscant els comandaments idonis per cobrir aquests llocs tot i que saben que fins que no hi hagi una nova promoció serà molt difícil tapar tots aquests forats.

HORES EXTRES
No hi ha cap paquet d’hores extres previst per a la Regió, però hi ha esdeveniments puntuals que sí que tindran reforç amb HE, com ara Sant Joan, Festes Majors…
Hem expressat el nostre malestar per reforçar aquests esdeveniments també amb romanent i ens han explicat que des de prefectura obliguen les regions a fer un esforç amb romanent o al contrari no “ens donen” HE. Nosaltres, hem repetit que igualment ho trobem injust i així ho hem traslladat perquè des de la Regió s’elevi la nostra disconformitat.
Tanmateix, també ens han dit que les HE per Sant Joan han sortit molt tard perquè en un primer moment només se’n van donar 500 i la Regió va aconseguir pujar-les a 600 hores i per això es va endarrerir tot i es van publicar amb tan poca antelació.

NÚMERO DE COMUNICAT: 72/2022
DATA: 16/06/2022
 
NÚMERO DE COMUNICAT:73/2022 
DATA:16 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto