Informació sobre la reclamació oberta del preu del vehicle comprat entre els anys 2006 i l'any 2013 
 
SI HAS COMPRAT UN VEHICLE ENTRE ELS ANYS 2006 I 2013 POTS RECUPERAR ENTRE EL 10% I UN 15% DEL PREU QUE VAS ABONAR L’any 2013 la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ( CNMC) va determinar que fins a 34 marques de vehicles a motor havien constituït un càrtel per intercanviar informació confidencial.

La CNMC va imposar una sèrie de multes ja que els acusava de intercanvi de informació confidencial per el control del mercat i les actuacions post venda; aquest fet va en contra del principi de la lliure competència; ja que es van utilitzar informació privilegiada per determinar preus sobre els vehicles .

La Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem ha ratificat les esmentades multes interposades per la CNMC. La setmana passada es va realitzar per la plataforma ZOOM, un streaming on es va realitzar la presentació dels diversos professionals ( advocats i pèrits) que exerciran la direcció tècnica d’aquesta reclamació de quantitat i donant una explicació detallada de la situació jurídica i de les diverses línies d’actuació que es portarà a terme en el present cas. A la vegada durant els darrers mesos , molts/es companys/es ens heu fet confiança i hem creat una associació de consumidors afectats per a poder iniciar una demanda col·lectiva.

La vostra acció prescriu en uns dies , i per aquest fet abans de finals del mes de març haurem de realitzar la provisió de fons per a iniciar tots els tràmits en la present reclamació .

Per aquest motiu abans del 31 de març s’haurà de ingressar, tots aquells que estigueu interessats en seguir amb el procediment; la quantitat de 175 euros al següent número de compte bancari de l’entitat financera BBV ES1301828181120202270841 Tanmateix, és cabdal que a l’hora de realitzar la provisió de fons, es faci constar como a CONCEPTE: CLUB DE LES MARQUES; I EL NOM I COGNOM de la persona que fa la transferència .
 
Trucar als Serveis Jurídics de FEPOL ( telf: 638826246 Sergi Fernández) , i t’ajudarem a reclamar la teva indemnització.               
DATA:23 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto