COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió comissió formació organitzacions sindicals 
El passat 24 de març va tenir lloc la reunió de la comissió de formació de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya després de gairebé 1 any sense poder realitzar-la a conseqüència de la pandèmia.    
 

Totes les organitzacions sindicals que tenen representació al Consell de Policia estan convidades a participar per fer propostes en matèria formativa i qüestions que afecten a la carrera professional del Cos de Mossos d’Esquadra i Policies Locals de Catalunya.

Pel que respecta als temes d’interès de l’escala intermèdia se’ns anuncia que els cursos de promoció de sergents i sotsinspectors tindran lloc als mesos de juny i juliol respectivament.

Per part de la nostra organització sindical es va instar als responsables formatius i de direcció de l’ISPC que se sumin a l’homologació dels cursos de sergent i sotsinspectors perquè es puguin obtenir les equivalències acadèmiques corresponents i així fer un pas més per aconseguir el pas de nivell “C” al nivell “B” per a l’escala intermèdia.

Aquesta proposta ha tingut molt bona acollida i tindrem el compromís que a mesura que es vagin avançant tots els passos per aquesta fita es dotaran els mecanismes necessaris en connivència amb el Departament d’Ensenyament i el Ministeri d’Educació perquè es puguin fer efectives les homologacions i equivalències acadèmiques.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME. Barcelona, 24 de març de 2021       
NÚMERO DE COMUNICAT:17/2021 
DATA:29 de Març de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto